Comfy Copenhagen GDPR

Gældende fra 25/05/2018

Personoplysninger

Som kunde hos http://www.comfycopenhagen.com/ registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster, med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn og efternavn
Adresse
By
Land 
Tlf.nr.
e-mail adresse
- Samt eventuel kommentar du måtte have til ordren.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign., i tilfældet af at dette skulle opstå.

Derudover gemmes dine oplysninger, hvis du har et login, således at du kan logge ind på din konto, så dit køb hurtigere kan gennemføres.

Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør, så de er i stand til at sende din pakke.

I tilfældet af, at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrevprogram, for at vi kan masse-udsende nyhedsbreve løbende.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Har du en konto hos os, kan du også lave disse forespørgsler under dit login.

Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.

Indsigelser

Som kunde hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelser i forbindelse med persondatapolitik skal rettes til vores hovedmail, info@comfycopenhagen.com.

Privatlivspolitik

Vores identitet

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os per mail.

Comfy Copenhagen ApS
Svalehøjvej 8
3650 Ølstykke
Tlf: +45 2211 0860
E-mail: shop@comfycopenhagen.com
CVR-nummer: DK-36 91 89 42

Vores kunder kan sende forespørgsler vedrørende beskyttelse af personlige data, fortrolighed og sikkerhed til os på ovenstående mail.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev samt at optimere vores services og indhold.

Hvilke oplysninger indsamles?

Website

Vores hostingselskab, Hosting4real er databehandler.

Kontaktformular

Benyttes til at rette henvendelse til os via vores website.

Køb på webshoppen

Navn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail, land.
Vi gør opmærksom på at vi er dataansvarlige. Vi gør opmærksom på, at du alene er ansvarlig for, at oplyste og indtastede persondata på dig er fyldestgørende.

Betalingsinformationer: Kreditkort oplysninger krypteres, og kan ikke læses af nogen, hverken os eller fremmed tredjepart.

Betaling sker via Quickpay, hvor følgende oplyses

Kort nr., Udløbsdato, CVV/CVD. Vi gør opmærksom på, at Quickpay er databehandler (betalingsgateway).

Nyhedsbrev

Du modtager kun de nyhedsbreve fra os, du selv aktivt har tilmeldt dig. I nyhedsbrevene kan du altid framelde dig, hvis du har fortrudt din tilmelding.
Vi gør opmærksom på, at Mailchimp er databehandler.

Hvad bruger vi dine oplysninger til

En hvilken som helst oplysning, som vi indsamler fra dig, kan bruges til et eller flere af de følgende formål:

- at tilpasse din oplevelse på siden
- at forbedre vores hjemmesidetftt
- at behandle reklamationer
- at sende bestilte produkter til dig
- at kunne besvare dine forespørgsler
- at identificere dig som en kontrahent
- at muliggøre et eventuelt sikkert login til dig
- at etablere en primær kommunikationskanal med dig;
- at gøre det muligt at udstede en faktura til dig
- at automatisere diverse processer
- at udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser
- at håndtere administration af kundeforholdet til dig

Afsløring af data for tredjepart

Vi hverken sælger, handler med eller på anden måde overfører personligt identificerbare oplysninger til tredjeparter.

Dette omfatter dog ikke betroede tredjeparter eller underleverandører, som hjælper os med at drive vores hjemmeside, drive vores forretning eller servicere dig. Sådanne betroede parter kan have adgang til personligt identificerbare oplysninger på basis af, hvad der er nødvendigt at vide, og er kontraktmæssigt forpligtede til at behandle dine oplysninger fortroligt.

Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at frigivelsen er passende for at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ydermere kan ikke-personligt identificerbare besøgeroplysninger leveres til andre parter til markedsføring, reklame eller anden brug.

Opbevaring af data

Ingen lagrede data bliver overført, kopieret og/eller genoprettet af uden for EU. Al databehandling foregår inden for EU.

Alle data lagres i databaser og filer, som hostes i et Datacenter i Amsterdam. Der udføres hver dag automatisk backup af data, af sikkerhedsmæssige årsager.

En kopi af kundeoplysningerne gemmes også i vores regnskabssystem, E-conomic International A/S i København, hostet i et datacenter.

Anmodning om ændring, begrænsning eller sletning af personoplysninger

Du kan når som helst anmode om at få rettet, slettet eller få indsigt i personoplysninger, der vedrører dig, hvilket vil ske uden unødig forsinkelse.

Dit samtykke

Ved at bruge denne hjemmeside, accepterer du denne Privatlivspolitik for vores virksomhed.

Opdatering af Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik blev senest ændret 15. maj 2018. Dette er version 1.0.

Klager

Du har som både kunde og privatperson mulig for at få oplyst de persondata, vi måtte ligge inde med omkring dig. Dette kan gøres per mail, eller hvis du har et login til vores webshop.

Det er dig muligt at angive en klage direkte til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk. Såfremt du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres, så vi har mulighed for at håndtere denne.

Cookie deklaration

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: comfycopenhagen.com

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 15-05-2018.

Der indsamles følgende cookies, i følgende kategorier:

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
PrestaShop-c42ab5e4ef72769bf760d0db64ef67a2 comfycopenhagen.com Nødvendig webshop cookie 5 år HTTP Cookie
__cfduid sibautomation.com Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik. 1 år HTTP Cookie
csrftoken instagram.com Hjælper til at forebygge Cross-Site Request Forgery (CSRF) angreb. 1 år HTTP Cookie
vb-user viabill.com Cookie til Viabill pricetag. 1 år Host
countrypopupcookie comfycopenhagen.com Husker hvilket sprog du har valgt (Dansk, engelsk, tysk) første gang du besøger siden. Session HTTP

 

Statistik

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_ga comfycopenhagen.com Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gat comfycopenhagen.com Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren Session HTTP Cookie
_gid comfycopenhagen.com Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Session HTTP Cookie
_hjIncludedInSample comfycopenhagen.com Optager sessioner til statistik og heatmaps. 1 år HTTP Cookie


Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn

Udbyder Formål Udløb Type
_omappvp comfycopenhagen.com Anvendes af OptinMonster for at afgøre om den besøgende er tilbagevendende og har besøgt hjemmesiden tidligere. 2 år 11 år
_omappvs comfycopenhagen.com Anvendes af OptinMonster til at afgøre, om den besøgende besøger hjemmesiden for første gang. Session HTTP Cookie
om-session-pageviews comfycopenhagen.com Anvendes af OptinMonster til at tælle antallet af sider set af den besøgende. Session HTTP Cookie
om-session-start comfycopenhagen.com Anvendes af OptinMonster til at registrere hvor tid den besøgende har brugt på hjemmesiden. Session HTTP Cookie


Uklassificeret

Cookies der ikke hører under ovenstående kategorier.